Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sam Baker

zondag, 21 januari, 2018 - 16:00 - 18:00

€17,50

 

In 1986 zat (huidige) singer songwriter Sam Baker in een treincoupe in Cuzco, Peru die werd opgeblazen door terroristen van Lichtend Pad. Sam was de enige in de coupe die dit overleefde. Hij onderging veel operaties, had vele ups en downs, diverse baantjes om de opeenstapelende medische rekeningen te kunnen betalen. Op zijn zwerftocht door de Verenigde Staten probeerde hij uit te vinden wat het betekent als je een aanslag overleeft terwijl anderen sterven. Hij begon liedjes te schrijven. Over kinderen, oude mensen, dronken geliefden, een kapper zonder neus, vreemdelingen, vrienden en geliefden. Maar ook liedjes over de aanslag. Sam’s eerste album was Mercy dat uitkwam in 2004. In 2007 gevolgd door Pretty World en in 2009 Cotton. Tezamen vormen de drie albums The Mercy Trilogie, juweeltjes in Americana muziek met als thema : everyone is at the mercy of another one’s dream. “:Práchtig, luister maar gewoon naar Sam Baker met zijn oh zo kenmerkende stem, manier van zingen en gitaarspel.” Zijn nieuwe cd Land of Doubt is wederom een parel. En Sam Baker slaat hier een nieuwe weg in!

PERS over nieuwe CD Sam Baker

Rootstime:

“Met zijn nieuwe release, “Land Of Doubt” heeft Sam Baker niet enkel zichzelf overtroffen, maar zichzelf heruit gevonden. <> Sam Baker’s vorige albums scheerden al heel hoge toppen in de muziekpers, maar “Land Of Doubt” doet hier nog een schepje bovenop. Deze fascinerende plaat is simpelweg top of the bill in zijn genre.

Rein van de Berg in Johnny’s Garden:

“Sam voelde zich vertrouwd in het gezelschap van Neilson Hubbard, Will Kimbrough en Dan Mitchell, en het eindresultaat is andermaal geweldig mooi geworden. <>Sam heeft mij nog nooit teleurgesteld, vanwaar de twijfel kun je je afvragen. Wie weet? Omdat het soms allemaal te mooi is om waar te zijn? Het gaat erop lijken dat al mijn favoriete artiesten dit jaar hebben gekozen om een album uit te brengen.

Gegevens

Datum:
zondag, 21 januari, 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:

Locatie

Doopsgezinde kerk
Lange Noordstraat 62
Middelburg, Nederland
+ Google Maps