Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Teitur – uitverkocht

zondag, 24 maart, 2019 - 15:00 - 17:00

€ 15,00

Dit concert is uitverkocht!
Het is een ongeveer vier jaar geleden dat Teitur iets van zich liet horen. Maar hij is terug met het hele fraaie album “I Want To Be Kind”. Hij heeft net een tour achter de rug in Scandinavie en de VS en komt in maart voor een aantal optredens naar Nederland.
Singer-songwriter Teitur Lassen komt oorspronkelijk van de Faröer Eilanden. Niet bepaald het epicentrum van de popmuziek. Toch heeft hij de wereld weten te veroveren met prachtige, lichtvoetige, dromerige popliedjes. Hij heeft inmiddels zo’n tien albums op zijn naam waaronder mijn favoriet  ‘Let The Dog Drive Home’.

Mark van Schaick, hoofdredacteur van Oor, schreef al eerder een zeer wervende recensie over Poetry & Aeroplanes, die hij afsloot met de volgende zin: “Misschien kun je je voorstellen dat het solo-optreden van Teitur het mooiste was wat ik op de afgelopen editie van Eurosonic heb mogen meemaken.” Na het horen van deze plaat kan ik me dat zeer zeker voorstellen. Het is echter jammer voor ons dat Teitur op dit moment zeer populair is in de Verenigde Staten en daar rondtoert. Dit album smeekt namelijk om een nieuwe Europese tournee.

Gegevens

Datum:
zondag, 24 maart, 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€ 15,00
Evenement Categorie:

Locatie

Huiskamerconcert Middelburg
Eigenhaardstraat 29
Middelburg, 4331 HR Nederland