Over ons

Chris Tangelder

Vanaf 1 oktober 2014 is Tangelder Presenteert van start gegaan. Onder deze naam presenteert Chris Tangelder, voormalig programmeur van Roepaen te Ottersum, een serie bijzondere concerten op diverse inspirerende plaatsen. Hij doet dat in samenwerking met meerdere personen en organisaties. Hierbij vervult Chris Tangelder steeds de spilfunctie van programmeur. Door zijn jarenlange ervaring en uitstekende contacten ben je verzekerd van een boeiend aanbod met sfeervolle concerten, uitgevoerd door fantastische musici uit eigen land en internationaal.

In Lux Nijmegen programmeert Tangelder Presenteert een reeks concerten in zaal 7.

In Brebl – gevestigd in de voormalige Honigfabriek te Nijmegen – worden kleine en grote concerten gegeven op een bijzondere locatie. De ruimtes in deze voormalige fabriek zorgen voor een specifieke setting en eigen sfeer.

Eveneens verzorgt Tangelder Presenteert de programmering voor een zevental concerten in het fraaie huiskamertheater van Steenakker Haps te Haps, midden in het land van Cuijk.

Tangelder Presenteert zal ook de programmering op zich nemen van concerten in ruimtes van de vernieuwde schouwburg in Cuijk.

Bekijk de agenda en maak kennis met de muzikanten.

Henk Visser

Henk Visser is werkzaam bij de in Nijmegen, Arnhem en omstreken bekende muziek-speciaalzaak Kroese. Daar is hij
verantwoordelijk voor hun winkel in Arnhem en hun online webshop (www.kroese-online.nl).

Mayke van Rooijen

Na de afronding van haar studie, Culturele en Maatschappelijke Vorming in Nijmegen, is Mayke van Rooijen werkzaam binnen verschillende culturele instellingen gericht op theater, film en muziek.